Jag brukar alltid skriva via windows live writer i vanliga fall men nu sitter S vid datorn och jag orkar inte installera det programmet på denna datorn.

Idag har det annars varit fullt upp. Vart i stan och köpt nagellack till Nora till bröllopet, vart på systemet och köpt massor med alkohol till bröllopet, vart på Netto och handlat lite till flickorna och till bröllopet, vart på Hjertberg två gånger och handlat till bröllopet och varit i Trollhättan och lämnat en form till E som hon ska göra godis i till bröllopet. Mycket bröllop nu måste jag erkänna. Har även gjort snittar som ska vara förrätt. S har hjälpt till. Skönt att ha henne här hela slutet nu. Behöver nog mycket hjälp känns det som. En hel del kvar att göra men kunde varit betydligt mer. Nu är det i stort sett bara sådant kvar som inte kunnat göras tidigare.

Imorgon ska jag göra akrylnaglar. Spännande. Förtidig födelsedagspresent. Perfekt tycker jag då jag velat göra mina naglar men prioriterat annat då budgeten redan spruckit. Ska även hämta min klänning imorgon!! Jippi!!!

Va och tränade lite vals igår också. Det gick faktiskt bättre än förväntan! Särskilt när jag och älsklingen kom hem och bytte låt till en låt som var lättare att hitta takten i.

Nu ska jag göra nåt annat och drömma om mitt stundande bröllop =)