Att ha det här så nära är en dröm. Det ger verkligen energi att ta en promenad. Lugnet och de öppna landskapen. Jag älskar det verkligen. Jag är så glad att bo här. Jag som aldrig skulle bo på ett mindre ställe än Mullsjö. Men jag är inte bättre än att jag kan erkänna när jag har fel. När barnen flyttar ut så vill jag till ännu mer landet än vad vi bor nu. Då vill jag ut på riktiga landet. Men vi får se om det blir så eller om det blir nåt annat.

Just nu såhär års så tar promenaderna extra lång tid. Det finns smultron lite överallt och det är ju sååå gott! Jag tycker att det ändå är lite lyxigt. Då får det gärna ta lite extra tid att gå runt. I sommar ska jag försöka samla lite steg. Jag har varit så extremt stillasittande de senaste två åren. Dels för att jag blev sjuk så jag orkar inte samma längre samt att jag jobbar så mycket hemifrån som jag gör. Då blir det inte ens den vanliga vardagsmotionen. Det känns i kroppen numera så det är dags att göra nåt åt saken. Vem vet det kan ju göra mitt mående bättre det också.

Till en början ska jag börja med att försöka få 10 000 steg om dagen. Det låter inte mycket när jag vet att jag snittade 20 000 steg när Nikki var spädbarn. Men om man kollar vad jag snittat de senaste året så ligger det troligen inte ens på 5000 steg om dagen. En dag när jag bara är hemma och jobbar hemifrån så kommer jag högst sannolikt inte upp i 5000 steg. Men de dagar jag är på jobbet kommer jag upp i över. Men är 10 000 steg för lite då ökar jag till 15 000 och sen kanske 20 000. Vi får se lite. Men nu när det är semester så finns det ju inget att skylla på :)