Äntligen säger jag bara. ÄNTLIGEN lite ledighet. Så skönt. Nu ska jag göra minsta lilla känns det som. Tråkiga är att vädret ska bli kallt. Jag hade gärna haft 30 grader hela semestern lång. Men får vara nöjd med att vara ledig helt enkelt.

Semestern börjar med att Nora o Johan är iväg på 3 dagars festival. Nikki ville inte gå så jag har stannat hemma med henne. Annars hade jag gärna gått. Men nu när den håller på så har jag insett att jag hade aldrig orkat gå 3 dagar. Jag hade ju blivit helt död. Jag hade varit helt slut och det är det inte värt. Hur kul det än är att se många bra artister. Men nej, det är det inte värt. Jag är tillräckligt trött på att vara trött så är glad att Nikki inte ville gå.

Istället har vi haft några mysdagar bara hon och jag. I torsdags åkte vi in till Skövde och köpte all mat vi behövde för dessa dagar. Vi lyxade till med att göra egen pizza på kvällen. Eller ja, Nikki gjorde till sig. Jag fick nöja mig med milkshake då jag inte orkade göra en pizza till mig.

Igår åkte vi in till Mariestad och hamnen och åt kvällsmat och glass. Räkmacka till Nikki och räksallad till mig. Nikki skulle ha den största räkmackan hon hittade. De små var ju inget att ha. Men jag resonerade att det var bättre hon åt en stor räkmacka och mindre glass. Hon protesterade inte. Vi passade på att ta en kortispromenad och ha det mysigt. Så sällan vi gör nåt bara hon och jag.

Idag har vi gjort tacos tillsammans till kvällsmat. Annars så sitter vi på varsin våning. Nikki i källaren framför datorn och jag uppe framför Beck på TV:n. Ett gammalt Beck-avsnitt. Så unga alla var!

Imorgon blir en lugn dag misstänker jag. Nora o Johan lär vara trötta efter att ha roat sig i dagarna tre. Jag hoppas på bra väder så man kan vara ute.