Jag har funderat länge på om jag ska damma av gamla bloggen. Men har inte kommit mer än till en tanke men nu tog jag mig i kragen.

I helgen skulle vi egentligen på kalas i Mullsjö. Men då influensan hägrat där och haft mamma o Jörgen i ett järngrepp så fick vi ställa in våra planer. Tur det kanske för jag mådde heller inget vidare i fredags. Somnade innan barnen halv åtta o sov ända till morgonen. Så skönt.

Jag mådde mycket bättre igår så tillbringade rätt många timmar med att slipa Nikkis väggar. Sen kom granntjejen förbi och barnen lekte hela dagen. Det slutade med att hon sov över o gick precis hem. Så barnen har haft en riktig lekhelg.

När jag vaknade idag så gick jag upp o slipade lite till. Men blev inte klar innan de va frukost. O sen vid elva va det dags att åka o träna. Så skönt. Men jag tog i lite väl hårt då jag blev illamående efter. Men skönt med en rejäl urladdning. Dock har jag börjat fundera på min puls igen. Skulle frågar läkaren om den när jag var där. Men jag glömde det. Jag har försökt googla men hittar bara att man rekommenderar att ta 220 minus sin ålder för att få fram sin maxpuls. Men att det är individuellt vad man har för maxpuls. Ska jag göra på det sättet då får jag bli en spermie igen. Maxpuls idag enligt crosstrainern 227. O då tog jag inte ens ut mig max. Mår ju bra för övrigt. O har haft hög puls vid träning sen jag kollade pulsen första gången o vad jag vet så har jag normal vilopuls. Vet dock inte vad den ligger på.

Började fundera på min puls igen efter ett activio pass när jag såg att min puls var betydligt högre än alla andras. Någon som vet om pulsen ska kollas upp?

Annars blir de en lugn kväll. Jag ska göra minsta möjligt tror jag…