Kosläpp-Gunnaröd-apr-12_216_P

Imorgon är det 1 maj. Våren ska va här och snart ska allt bli grönt och fint. Jag hoppas innerligt att det snart blir grönt och fint överallt. Älskar det! Det tråkiga är att allt händer väl på några få dagar i år eftersom det vart så kallt så länge.

Men imorgon står det att åka till Bergs Prästgård på Kosläpp om vädret tillåter. Vi var på det förra året och det var så mysigt. I år förstår ju tjejerna ännu mer vad det handlar om och de har pratat mycket om kossor på dagis. Så det kommer bli perfekt. I år ska vi inte göra missen som vi gjorde förra året att komma dit rätt sent. I år ska vi vara tidiga och få bra parkering och bra platser!

Valborg idag eftersom det är 1 maj imorgon. Vi hade tänkt att åka till en eld men vi skippade det då det har vart rätt kallt idag och det har blåst som jag vet inte vad. Vi stannade hemma och städade och barnen har lekt och spelat på datorn. Nora var helt salig när jag sa att hon fick spela. Hon spelade bra länge men ändå var det protester när det var dags att stänga av.