image

Idag står REKO på Röda Kvarn på schemat. Vi är lite flummiga hela bunten känns det som. Magen som har varit katastrofal i helgen är helt okej igen. Så skönt! Misstänker starkt för mycket kolhydrater under några veckors tid. Ändå har jag inte ätit mycket i min mening, men ur LCHF synpunkt så på tok för mycket.

Vikten fortsätter sakta men säkert neråt. -16,1kg visade vågen igår. Jag är så sjukt stolt över mig själv. Stackars Älsklingen som får höra detta väldigt ofta. Men jag behöver sporra mig själv och jag har insett att vara stolt över mig och visa att jag är det för andra i min närhet sporrar mig massor!

Det var länge sedan jag gick i jeans. Nu går jag i det dagligen. Det är underbart! Förr fick jag inte upp dem över låren, nu tappar jag några när jag går. Jag har nästan inga överdelar som inte är förstora så igår fick det bli en beställning från Ellos.