image

Idag har vi haft en riktig flumdag i skolan. Jag tror att vi alla är nervösa inför tentan på fredag. Jag är det i alla fall. Så i morgon ska jag sitta o tenta plugga hela dagen och hoppas på att allt sätter sig då. Vill inte behöva sitta hela torsdag kväll.

Jag och älsklingen satt och bläddrade igenom lite bilder förut och hittade denna på Nikki. Lilla gumman som smet ut på balkongen när pappa inte tittade. Jag älskar den bilden!

Annars e allt som vanligt. Har rensat min garderob idag. Jag slängde en hel del och sen ska jag lägga ner en hel del i källaren. Min garderob börjar bli rätt tom. Men de e väl egentligen bara positivt. Men Känns lite vemodigt när man inte kan ha sina favorit plagg längre. Det blir till att skaffa sig nya när man är nere på målvikten!

Men nu tickar klockan på. Dags att sova!

Sov gott