När jag höll på att städa på balkongen så hittade vi inte vår skurborste så det var bara att ge sig ut till affären. Tänkte att jag kan ju göra pumpa cykeln så kan Nora få åka med till affären. Så jag gör iordning oss och letar rätt på cykelhjälm till Nora och pump. När vi kommer ner till min cykel så får jag ingen trevlig överraskning. Någon eller några idioter har snott min cykelsadel och två skruvar till min cykel korg!!! Varför sno två skruvar för? Sadeln kan jag väl förstå men två skruvar? Men vad arg jag blev. Skitsur. Så det fick bli en promenad i kärra till affären istället.

Efter middagsovningen bestämde vi oss för att gå till gammelmormor o gammelmorfar och hälsa på och köpa skor och mössa på vägen dit. Jag visste att jag skulle ha en 100kr rabattkupong någonstans och jag letade överallt men hittade den inte. Kollade i alla fickor i vinterjackan och de fickor jag brukar använda i vårjackan. Men hittade inte kupongen någonstans. Aja.. har väl råkat slänga den då eller så har jag slängt den för att den gått ut tänkte jag för jag visste att den skulle gå ut i början av april.

Inte mer med det. Vi går till affären och hittar skor till Nora och Nikki men inga till mig. På KappAhl köper vi en mössa till Nikki och sen går vi till gammelmormor o gammelmorfar. Där får vi våfflor. Gott =) Sen vandrar vi hem igen.

Väl hemma i trappuppgången så får jag se innerfickan på min vårjacka som jag hängt på vagnen. Där i finns det nåt papper. Jag tittar och där ligger kupongen och den går ut i morgon!!! Vad sur jag blir på mig själv. Varför kollade jag inte innerfickorna fast jag inte brukar använda dem. 100 kr är ju ändå 100 kr… men men.. inget att göra nåt åt nu.. men sur på mig själv är jag och sur på den som snott min sadel det är jag med!

DSC0181521011-88-kavat-no1400,300Första bilden är Nikkis mössa. Den är Ceriserosa men de syns kanske inte så bra.. sen kan man vända på den så man får en randig mössa istället. De vita skorna är Nikkis läragå skor och de rosa skorna är Noras =)