Ja idag har det varit en alldeles underbar vårdag. Termometern visade 17 grader i bilen när vi åkte hem från Kållandsö där vi tillbringat hela eftermiddagen.

Vi började med tidig lunch och barnen fick sova en kort middagslur innan vi packade in oss i bilen och åkte till Netto för att köpa lite fika. Det blev festis, juice, päron, plommon och ett paket Remi Hallon. Sen begav vi oss till vår sommarstuga.

Väl där tittade vi först till alla hus så att de såg hela ut och inte alltför nedgångna ut men det gjorde de inte som tur var. Vi plockade fram lite leksaker och barnen satte genast igång och började leka.

Vi fikade lite och sen sparkade jag och Nora lite boll. Eftermiddagen förflöt jättefort och snart var det dags att åka hem igen. På hemvägen stannade vi till vid Lidl och Hjertberg för lite matinköp och utanför Hjertberg stötte vi på Cattis, Robin och Adrian. Vi stod och pratade lite innan vi gick till bilen.

Väl hemma var det bara att göra iordning barnen för sängen och mat till oss vuxna. Sen har vi ätit lite och tittat på Du blir vad du äter. Nu ska vi snart sova. Vi är rätt trötta faktiskt!

IMG_4477

IMG_4539

IMG_4541

Våra barns dag i bilder =D