image

Ja nacken va inge rolig igår, inte idag heller. Men jag hängde ändå med Ica till gymmet igår och hade sån tur att de fanns platser kvar på Yogapasset. Jag fick träningsförbud av sjukgymnasten när jag var där men yoga fick jag göra. Så jag var glad igår. Det var riktigt skönt men kunde inte göra allt för de gjorde ont. Så himla tråkigt. Ska bli skönt med helg så jag kan vila upp den igen  så att de  blir bra ett tag igen. Så här dagen efter är de nog verkligen tur att jag inte tränade på gymmet. Ska jag va där får de bara bli lätt träning de inser jag nu. Så de får kanske bli mycket yoga framöver. Får damma av wiit igen. Där va ju endel bra yoga övningar.

Helgen kommer bli lugn o skön. Imorgon ska jag o älsklingen ha lite egentid på kurorten innan de blir asylboende. Barnfria dessutom. Det var länge sen nu. Så de ska bli extra skönt :)

Farsdag på söndag med. Borde baka men jag står nog emot för att inte bli sugen. Sockeravvänjningen går faktiskt riktigt bra. Inte vart sugen på nåt ännu. Så underbart. Nu har den mesta vätskan försvunnit med misstänker jag för viktminskningen har minskat. Så nu börjar de hårda jobbet!