När jag tog examen i våras så fick jag ett presentkort på Lundsbrunns Kurort. Jag fick paketet ”En skön Lunch” vilket innefattade SPA en hel dag samt lunchbuffé för två personer på Lundsbrunns kurort. Denna ville jag spara till vintern när det är kallt och grått. Jag fick ju även en Spa Weekend på Vann Spa och Hotell i examenspresent men den var bokad och klar så där kunde vi inte välja datum och på det var vi ju i somras så därför ville jag låta tiden gå lite. Men på bowlingen förra veckan så sa Ida att om jag ville utnyttja mitt presentkort var det tvunget att göra snart eftersom Lundsbrunn ska bli asylboende. Så hon var gullig och bokade in oss så där var vi igår.

Barnvakt var redan fixat då Jacob och Waranya skulle ha tjejerna och hitta på nåt kul med dem. Vår julklapp från Jacob. Egentligen skulle vi gå på bio, men nu blev det att göra om allt lite så vi inte missade vår underbara dag på kurorten :)

Sagt och gjort. Klockan tio svängde vi in i Götene för att släppa av barnen innan vi fortsatte till Lundsbrunn. Varken jag eller älsklingen hade varit i Spat innan så jag kan inte säga om renoveringen gjort det bättre eller sämre. Bättre antagligen ;) Nu fanns där i alla fall en större pool + 2 jacuzzis, en ångbastu, en till vanlig bastu och en bastu till som inte var varm nu, men kanske ska va de i vanliga fall?

Sen fanns där avslappningsrum och lite sånt men där var vi aldrig. Jag vill ju njuta i vattnet ;) Vattendjur som jag är. Vi hade i alla fall en mycket trevlig och avslappnande dag och nu har jag ännu mer ny energi! Nacken gillade dock inte dagen lika mycket då jag fick ont i bastun. Det blev ingen bra ställning. Så idag har jag lite ont igen. Men men det går ju åt rätt håll så får glädjas åt det.

Tack Fredrik, Ida och Sofia för denna underbara och välbehövliga present <3 <3 <3

Lundsbrunn logga

Flickorna då? De hade verkligen en kanondag tillsammans med Jacob och Waranya och hennes lillasyster. Först var de på Balthazar och byggde robotar som de fick ta med sig hem. Sen var de på Bio och innan de kom hem så åt de glass och plundrade leksaksaffären och hade massa nya leksaker med sig hem. Så nöjda tjejer som slocknade så fort de la huvudet på huvudkudden.

Tack Jacob, Waranya o Stina för att ni gjorde en sån underbar dag till våra flickor <3 <3 <3 Jag misstänker att vi kommer få höra mycket från denna dagen en lång tid framöver :)