image

Då var jag gräsänka igen. Som tur är det endast för en natt denna gång. Denna dag har däremot gått väldigt fort. På jobbet är det fullt upp inför bokslut och vi hade arbetsmiljöinformation. Det hela gick ut på att vi ska ha bra arbetsplatser. Sen gick en ergonom runt och tittade hur våra platser var. Jag fick lite justeringar men överlag satt jag bra. Det som justerades var att hon tiltade min skärm o bara för de va den tvungen att sänkas. Sen tyckte hon att jag skulle kolla om jag behövde bildskärmsglasögon så de får jag ta tag i och boka en tid snart. Annars så flöt dagen på o sen va det dags att skynda sig att hämta barn för det var simskoledags.

Allt gick bra där med o väl hemma blev de kvällsmat o läggdags o sen har jag bara legat i soffan. Tittade på senaste avsnittet av bron o så pratade jag en stund med älsklingen som var trött men de hade de bra i alla fall. Bra de. :)

Längtar så till snön nu. På Facebook kommer massa minnen upp från förgående år som visar en massa snö. Jag vill med ha! Tittade vädret på yr. 10 grader flera dagar framöver. Ingen snö i sikte här inte. De kommer säkert den helgen vi ska på kryssning. Då vore ju så himla typiskt i så fall.

Ne nu får de nog bli sova för mig med. Sov gott alla ni där ute!