image

Nu vill jag ha snö o kallt. Nu är jag så enormt trött på mörkret. Vill åka pulka o ha kul. Jag vill ha julkänsla. Jag längtar så. 2010 va de tydligen massa snö nu. Fördelen med att inte ha snö är ju att det inte är så halt. Men nu tycker jag det är riktigt tråkigt klimat. Ingen riktig sommar ingen riktig vinter. Bara tråk tråk tråk.

Men det är väl bara att acceptera läget. Tur man har ett jobb att gå till i alla fall så dagarna. Det är inte klokt så mycket nytt folk vi har blivit. 19 stycken har börjat sen jag började som timvikarie förra året. Några få ha slutat men de e inte många.

Det är kul att vi växer så men det är lite påfrestande också. Säger jag som är relativt ny också ;)

Men de e kul riktigt kul! Men nu är vi en stor avdelning o de märks.

Nacken är sisådär fortfarande jag är rätt trött på att den är som den är. Kan den inte bara bli bra!? Men det är bara att vänta ut o hoppas på de bästa. Ska börja med lite lätt träning tänkte jag så att jag kommer igång. Maten går ju bra så nu vill jag att resten ska gå bra med!!