DSC01110 Idag har jag varit uppe med tuppen! Vaknade av älsklingens klocka. Nikki också så då var det bara att mata henne och efter det har varken hon eller jag sovit. Hon låg i sängen till kvart över sju dock men jag har varit uppe. Ska snart väcka Nora och göra henne klar för dagis.

Nikki ligger i Noras barbapappapuff och gör sin morgongymnastik. Så söt är hon när hon viftar med sina armar i hackiga rörelser.

Igår la jag in massa kort från kameran. Va roligt det var att sitta och titta tillbaka på dem. De började från Nikkis födelse. Ska ladda upp batteriet till systemkameran med har jag tänkt och börja ta lite fina kort med den igen =) Det var länge sen den var i bruk tyvärr… men nu får det vara slut med att den ligger och samlar damm!

Nu ska jag väcka lillgumman som numera är storgumman iofs men hon kommer nog alltid bli kallad lillgumman av mig :p

Hoppas ni får en bra dag!