DSC01180Idag har det varit en tröttis dag. Alla i vår kära familj har varit trötta. I förmiddags kom blivande svärmor och svägerska hit och hälsade på lite. Vi lämnade över bröllopsinbjudan till dem. Imorgon ska jag försöka få iväg de som ska skickas så de kommer jag har bara glömt bort dem mitt i alltihopa.

Sen gjorde vi i ordning lite lunch. Nikki sov och Nora sov så jag och älsklingen passade på att titta på film. Allt för min syster blev det. Den var rätt okej, inte jättebra men inte jättedålig.

När Nora vaknade fick hon också mat och sen fick hon måla lite med flaskfärg. Har dock bara röd kvar så hon tyckte det bara var roligt en liten stund. Jag passade på att måla lite glas till bröllopet så nu är ytterligare 12 glas klara.

Eftersom Nora var rätt kladdig efter målandet så bestämde vi oss för att hon skulle få bada. Det såg så härligt ut så det slutade med att både jag och Nikki också hoppade i badet. Första gången Nikki och Nora badade tillsammans. Nora tyckte det var spännande att bada med lillasyster =) Nikki tröttnade rätt fort idag dock så älsklingen fick ta hand om henne.

Nu väntas mat igen! Varma mackor med kantarellstuvning blir det ♥