Ja igår var det första dagen älsklingen jobbade på länge. Både jag och Nora var nog spända inför dagen för hon vaknade klockan 6!!! Så det var bara att gå upp trots att jag inte sovit så mycket då jag hade svårt att somna.

Det tog 20 minuter till dagis! Dumma foglossning och snö. I vanliga fall tar det ungefär 7 min. Nora tyckte jag var seg i alla fall och ville springa in med alla ytterkläder inkl skor på dagis. Men det fick hon ju inte hon va ju snöig.

Väl hemma sen så försökte jag ta de lugnt. Gick inge vidare för jag visste att jag snart skulle iväg igen. Barnmorskebesök denna gången.

Nästan allt var bra men inte riktigt allt. Hjärtljuden var bra, min vikt var bra, urinprovet var bra. Men det som inte var så bra var att magen inte har växt något enligt SF måttet på tre veckor. Men jag skulle inte oroa mig sa hon. Eftersom jag har lite mage så har det säkert varit hullet vi har mätt fram till nu. Men denna gången var magen mer framträdande så hon trodde att jag fått mindre hull på magen samt att det var mer på sidorna än mitt på nu.

Men ska dit på måndag igen så hoppas att allt är bra då.

Nora har kommit in i en väldigt jobbig period nu. Så fort hon inte får som hon vill så stortjuter hon. Hon tog en överstrykningspenna nyss och jag tog den från henne för vill ju inte att hon ska måla överallt. Hon har skrikit 3 minuter nu och inget annat man ger henne duger. Hjälper inte att sätta sig vid henne heller för då slår hon mig bara. Efter en stund lägger hon sig på golvet och skriker och sen tar det en liten stund tills det blir bra.

Hon började igår med detta. Vet inte om det är någon trots för att älsklingen inte är hemma. Men men det är bara att härda ut. 4 minuter totalt tog det.

Men nu ska vi klä på oss och gå till dagis. =)