Idag har jag, älsklingen och F varit på bröllopsmässa på Bjertorps Slott. Det var en riktig mysig mässa måste jag säga. Inte så många utställare, men det var mysigt med livemusik, tända ljus överallt och slottsmiljön gjorde självklart sitt.

Vi tittade runt och åt tårta. Den var dock ingen höjdare då ena lagret var alldeles för surt. Men annars var den god. Vi tittade även på modevisning. Men jag var lite besviken på den för det var inte många brudklänningar med utan mest balklänningar och några få tärnklänningar.

Vi gick även hembakat fika och det var riktigt gott. I alla fall på de sakerna jag smakade på. Tog inte allt. Gillar ju bla inte grädde så kändes onödigt att ta gräddsakerna.

Man kunde bli stylad av Salong Preben med om man ville. Först tänkte jag göra det… men ångrade mig sen då jag vet hur slitet mitt hår är så skulle bara skämmas om jag satte mig i frisörstolen. Måste ta tag i och klippa mig någon dag. Men dels är det dyrt och för det andra så verkligen HATAR jag att gå till frisören. Då går jag hellre till tandläkaren. Dit ska jag förresten första mars =)

Ne frisören är verkligen usch. Gillar det inte. Vet inte varför. Men är sjukt nervös innan och under tiden jag är där. För vad vet jag inte. Men har väl frisörsskräck som vissa har tandläkarskräck…