Börjar med det som hände senast då.. Robinson slutade för en liten stund sedan och för en gångs skull vann en värdig vinnare! Helst hade jag sett Mats som segrare men Hans är lika värdig han. Så länge ingen från “paktgänget” vann. Men de jag har tyckt varit värdiga vinnare hela säsongen det är Mats och Hasse och en av dem vann ju =)

Är riktigt glad att inte den late Jimmy vann. Ne, han skulle aldrig klara sig själv på en öde ö. Det skulle Hans klara galant! Jimmy o Anders som inte tyckte Hans var bra på det sociala planet.. konstigt då att han kammade hem fler röster än Jimmy??! Så så dålig kan ju inte Hans ha varit :p

 

Sen har det hänt en stor sensation här hemma idag. Men ska börja från början. Det började med att Jag och Nora tog ett bad tillsammans. Vi lekte och busade en bra stund. Älsklingen satt bredvid och läste dassboken. Sen när Nora var färdigbadad så gjorde älsklingen i ordning henne och la henne i hennes säng för hon var väldigt trött. Men hon skulle inte sova. Efter en liten stund hör vi henne sitta där inne och leka men vi låter henne göra det.

Älsklingen lägger sig i badet och efter en stund hör jag en smäll och Nora börjar gråta. Vet inte vad som hände för när jag kommer till hennes rum så står hon vid grinden och vill att jag ska öppna den. Då gör jag det och hon sätter sig och fortsätter leka.

Jag går och lägger mig i sängen igen för jag var riktigt trött så passade på att vila när hon lekte så bra själv. Efter en stund kommer hon med nappen i munnen och kaninen i handen och vill upp i sängen. Jag lyfter upp henne och tror att hon kommer vilja gå ner om fem minuter som det brukar vara.

Men nejdå. Hon lägger sig tillrätta på min arm och efter en stund somnar hon! Hon som aldrig vill sova i våran säng. Det har nog aldrig hänt innan.. Jo kanske när hon precis kom hem från Neo då hon fortfarande hade vaggan. Men det har garanterat inte hänt sen hon fick sin spjälsäng. Det hela slutade med att jag också somnade och sen sov vi där i 1-2 timmar.

Riktigt mysigt måste jag säga att det var! Mer sånna stunder! Jag måste erkänna att jag blev väldigt snopen när jag hörde henne snarka. Älsklingen blev också väldigt snopen när han kom från badet och hittar oss två sovande i våran dubbelsäng ;)