Igår blev det ingen uppdatering på kvällen som jag hade tänkt. Men det beror på att jag var något så in i bomben trött.

Hämtade Nora på dagis vid ett igår och sedan lämnade jag av henne hos gammelfarmor som skulle vara barnvakt på eftermiddagen för jag skulle på föräldrautbildning. Denna gången var det riktigt intressant. Vi pratade om kejsarsnitt, amning och tiden hemma efter. Det kommer bli en stor omställning är allt jag har att vänta känns det som.

Nora kommer troligtvis gå lite tillbaka i utvecklingen då hon också kommer vilja vara liten igen och inte den stora flicka som hon faktiskt är. Hon börjar bli riktigt smart alltså. Igår när hon var hos gammelfarmor så skruvade hon av locket på flaskorna. Det har hon inte gjort innan, inte vad jag vet i alla fall.

Förädraträffen drog över ca en kvart och nästa träff är inte förrän de små knytena kommit ut. 25 maj för att vara exakt. Ska bli kul att se alla småttingar. Vår lilla krabat i magen tyckte inte det var kul att vara på föräldraträffen verkade som för h*n hade krig i magen då och jag var helt öm hela kvällen sen.

Älsklingen ringde när jag var på väg till bilen. Han var hemma! Så jag åkte och plockade upp honom och vi gick för att hämta Nora. Men blev att vi stannade en stund hos gammelfarmor då hon hade lagat supergod mat till oss =)

Väl hemma sen la vi Nora direkt som somnade med en gång. Trött gumma. Sen tittade vi på Simpsons, Navy CIS och ett avsnitt av 2½ män. Sen gick vi och la oss. Trötta båda två.