DSC00553

Är för lat för att hämta bluetooth adaptern o älsklingens dator så det får bli en gammal bild idag.

Har väldigt ont i bäckenet nu. Lämnade Nora på dagis för två timmar sen ungefär och det var halt. Halkade några gånger, men som tur är trillade jag aldrig. Men mitt bäcken tog lite för mycket stryk. Så det känns nu. Men men får hoppas det går över tills imorgon.

Jag som hade tänkt att städa idag men det får jag nog glömma. Ska tvätta några maskiner i alla fall så att vi får med oss lite kläder till Mullsjö. En tvätt är redo att hängas upp eller har vart sen jag kom hem men har inte kunnat röra mig så bra så den har fått vänta.

Vid två ska jag iväg till ams. Känns lite onödigt då det bara är ca 1 månad kvar tills jag ska snittas. Detta mötet skulle ha kommit i december egentligen.. då kanske det hade varit något värt. Antar vi ska prata praktik och sånt. Eller CV. Men det gjorde jag ju i ordning med min jobbcoach. Hoppas iaf att det inte blir massa möten där borta nu. De borde ju ta hänsyn till att jag ska ha barn om en månad.

Jag söker ju jobb i alla fall.. Det lilla jag kan söka. Tror dock inte att någon skulle anställa mig nu. Dessutom tar ju processen nästan en månad.  I alla fall på jobb de har ute annonser med slutdatum på.

Hoppas att älsklingen får mer jobb efter detta han har nu. Fast det är tomt på dagarna så är det bra att vara ifrån varandra lite. Men det har vart guld värt att ha honom hemma denna graviditeten. Har underlättat mycket för mig. Han är så omtänksam bara han vill ♥