Ytterligare en vecka har gått. Tiden bara rusar iväg. Halva praktikperioden är redan gjord. Det är inte klokt egentligen vad det går fort när man trivs. Det känns knappt som praktik och typ ingen ser mig som praktikant. Vilket är väldigt skönt. I veckan som har gått har det varit flyttkaos på jobbet. Många har flyttat runt och bytt rum. Även jag. Så nu får jag inte sitta i min ”fyrarummare” längre. Men det blir nog bra när jag kommit till rätta. Få dit någon blomma kanske. Lite kort på familjen. På bilden här nedan syns inte mina pärmar men jag har fått massor. Det börjar verkligen kännas på riktigt nu. Nackdelen nu är att jag sitter ”mitt i allt” och inte lite avsides som jag gjorde förut så det är mer folk i rörelse och det är betydligt längre till skrivaren (gratis motion men tar mer tid). Fördelen är att jag slipper en trappavsats ;) Haha de blir nog lika bra här =) Det är ju bara drygt ett år det handlar om för sen blir det flytt igen. Denna gång även till nya lokaler och till kontorslandskap. Då ska vi även få mycket mindre skrivbord och det vet jag inte hur det ska gå. Men det blir ju till att lära sig att arbeta på ett annorlunda sätt helt enkelt.

2015-03-20 15.55.11

Jag slutade den tiden jag skulle i fredags så hade en liten stund på mig innan älsklingen slutade. Så jag gick och tittade lite i skyltfönstren och så gick jag förbi skoaffären och där sålde de ut PAXskor till halva priset. Hittade ett par fina till Nikki, tyvärr inga till Nora men när jag skulle betala så upptäcker jag att jag glömt väskan på jobbet så det var bara att jäkta bort dit och hämta den och hoppas på att skorna fanns kvar sen och att tiden skulle räcka till. Jag va orolig att jag lagt ifrån mig väskan utanför jobbet men så illa va inte fallet i alla fall. Den var inlåst i mitt rum och när jag upptäckte det var lättnaden total. Jag skyndade mig tillbaka och köpte skorna som var kvar och sen skyndade jag bort till älsklingens jobb. 10 sekunder till godo innan klockan slog slutdags för honom! Det kallar jag timeing!

image

Skorna passade perfekt på Nikki och hon blev superglad. I förrgår kom även barnens kläder som jag beställde för ett tag sen. Så nu är det lite överdelar kvar sen är sommargarderoben komplett! Nora fick även välja en skolavslutningsklänning och den hon hittade var mycket finare i verkligheten än den på bilden när vi beställde och hon är så nöjd här hemma. Men det är lite svårt att inte få använda den än.

Igår kom även mitt paket från CChobby med lite mer pärlor och 20 (!) stiftplattor som går att sätta ihop. Nu ska jag göra Nikkis postlåda sen ska jag börja med Noras tavla som hon ska få i födelsedagspresent. Den kommer bli 4×4 stiftplattor stor. Alltså 60×60 cm stor. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas stryka den. Men de får jag ju försöka lösa på något sätt….Har ni tips får ni gärna hojta till!