21-23 marsDenna helgen har varit en lugn och skön helg. Nora var iväg igår förmiddags och lekte med Vilma. De hade haft det jättebra och lekt, fikat och spelat badminton. Detta var något som Nora tyckte var riktigt roligt. Eftermiddagen skulle hon leka med Texas men då det blivit missförstånd mellan oss så blev det ingen lek utan vi fick hitta på massa mys hemma istället. Hon tyckte det var lite jobbigt men samtidigt uppskattade hon vår familjeeftermiddag väldigt mycket så när kvällen kom var hon nog rätt nöjd ändå.

Vi spelade spel, målade och pärlade. Jag fortsatte lite med Marioväggen. Så nu är en sak till klar till den. Skönt! Har lite mycket projekt igång nu känner jag men det är till att prioritera och organisera så ska väl allt bli klart i sinom tid. Kvällen spenderades framför Gladiatorerna. Nikki somnade rätt fort men Nora kämpade sig igenom hela programmet. Jag blev väldigt imponerad då hon vart uppe sen sju eftersom hon inte ville missa att leka med Vilma. Sötungen.

Idag vaknade hon sist av oss alla. 9.12 kom hon knallande. Jag som tänkt väcka henne kvart över. Så det var ju faktiskt bra att slippa väcka henne. Vi åt lite frukost och jag fortsatte att rensa ur barnens garderober. Fullt med kläder som blivit försmå. En del mycket använt en del knappt använt. Vid elva skjutsade Älsklingen iväg Nikki som skulle på kalas.

Eftermiddagen har vi spelat spel och Nikki skulle egentligen iväg på dansen, men kalaset tog musten ur henne så det gick inte att prata med henne utan att hon var sur och tvär så det blev att sova en stund istället. När det var dags att vakna var hon sur och tvär ändå för då ville hon ju sova istället. Nora o Johan åkte iväg till dansen men när de kommer fram visar det sig att de åkt en timme för tidigt. Typiskt. Jag och Nikki spelade Bamse när hon vaknat till och tjurigheten gått över.

Sen ville hon titta på Barbie så då passade jag på att skriva lite på mitt examensarbete. Men efter 45 minuter hade hon tröttnat och hon ville lära mig hur man leker med Barbie så jag kan lära pappa sen! Sötnöten!

Nu är det lugn och ro. Barnen tittar på Madicken innan de ska sova. Får hoppas att de somnar fort sen eftersom klockan redan är så mycket. Typiskt att de går så sent på barnkanalen. Imorgon är det vardag igen. Praktik på dagen och simskola på kvällen. Ska bli spännande att se vad vi ska gå igenom denna veckan!