Julen i Finland 2004 (7)

Sitter här med en sur och trött dotter bredvid mig. Men ska strax göra oss i ordning för att gå till gammelfarmor som ska vara barnvakt. Får säga till älsklingen att vi måste ha med oss sängen tror jag.

Igår gick vi igenom massa gamla kort som vi ska framkalla. Vi är uppe i 150 stycken ungefär nu och vi är inte ens klara med Noras första år. Började med när hon föddes och nu är vi i september. Men vi sa de att vi ska beställa rätt många kort så att vi blir av med dem någon gång. Vill inte ens tänka på hur många kort som inte blir framkallade.

Nu är det 6 år sedan jag bröt min fot. Tiden bara springer iväg. Fast jag har fortfarande ont i foten ibland så det är lite jobbigt. Men långt ifrån så ont jag hade när jag hade brutit den. Men får väl skylla mig själv när jag gick 6 veckor utan att kolla upp den. Eller var ju iofs hos sjuksyster men hon brydde sig ju inte särskilt mycket :p

Happ idag är man fullgången med =) så nu kommer vi inte få någon liten prematuris i alla fall =) Och det känns superduper bra. 8 veckor längre gången än vad jag var med Nora är jag i natt. Det händer mycket på 8 veckor kan jag ju meddela. Vi låg inte ens inne på Neo i åtta veckor efter det att Nora föddes. Åkte hem efter 5 el 6.