Ja idag är det verkligen plusgrader. Termometern stod på 7,4 grader plus innan. Den går upp och ner hela tiden. Verkar som temperaturen har svårt att bestämma sig.

Igår var det –8 grader ute och idag nästan +8. Det skiljer 16 grader!!

Får hoppas att värmen håller i sig nu så att snön börjar smälta bort. Jag är så sjukt sugen på att gå på vårpromenad!! Börja känna alla härliga dofter av blommor, höra fågelkvitter, känna solens varma strålar. Men ja.. dit är det ett tag kvar än.

Vi har börjat leta efter en syskonvagn. De är inte billiga direkt. Vill inte ha någon som är alldeles för bred och kan inte ha någon där Nora sitter mot oss för då kommer hon aldrig gå med på att åka vagn. Så måste ha en som är framåtvänd med en hårdlift.

De vi är ute efter för tillfället är antingen en Babytravel syskonvagn eller en Carena Double Swing eller vad den nu heter. Hittade några Babytravel på blocket men de såldes lika fort som de kom upp ungefär.

babytravel carena

Den första bilden är på en babytravel och den andra på Double Swing. Tycker iofs att Swingen är snyggare… men verkar som babytraveln är mer praktisk.

Funderar lite på att köpa en ny också… men de e sjukt dyra ju trots att folk tycker de är billiga. Vi var och pratade med dem på Lekia igår. Hon visste inte vad en double swing skulle gå på eftersom den inte fanns i deras ordinarie sortiment, men skulle det bli aktuellt med en sådan skulle hon kolla upp allt. Men hon sa att babytraveln blir mycket mindre och smidigare ihopfälld.

Har läst lite om vagnarna på nätet med och det verkar som båda vagnarna är bra men hör mest om babytraveln och folk är väldigt nöjda med den. Nackdelen är mest de små korgarna under vagnen.

Nackdelen med Double Swingen är att den är bredare än babytravel iaf ihopfälld och att handtaget inte går att höja/sänka.

Det är bara att fundera och fundera och fundera!!!