Foto0177

Älsklingen var ju i Tyskland och handlade lite till bröllopet i helgen. Då hittade han denna flaskan av Absolut Tropics. De små flaskorna bredvid är 1 liter flaskor. Men de ser ju skitsmå ut. Typ som 50cl eller nåt… Vore kul om han köpt en sån stor flaska, men vet inte om de ens va till salu…

Inatt har de kommit ännu mer snö… suck… får nog ta stugan imorgon istället då de inte är så snabba på att ploga vägarna därute.

Gick upp vid sju idag. Låg och frös så jag la mig i ett varmt bad. Det var riktigt skönt… men nu är jag helt slut. Förkylningen är inte att leka med. Hostan blir bara värre o värre för jag får inte upp slemmet i halsen. Mamma sa till mig att sluta hosta så jag inte sätter igång förlossningen. Lättare sagt än gjort i alla fall. Går ju inte direkt hålla tillbaka hostningarna. Hostar så jag knappt får luft emellanåt.

Nu ska jag lägga mig i sängen tills älsklingen kommer hem. Han är väl hemma om 5 minuter så det blir bara en liten vila…