2014-05-31 11.29.36I Onsdags kväll skickade jag efter en beställning på proteinpulver. Jag har tänkt göra detta länge men det har bara inte blivit av. Jag ska göra proteinbars som jag kan ta efter träningen. I fredags får jag ett mess om att jag har ett paket att hämta på ICA. Så fort! Jag älskar snabba leveranser. Undra om det kan vara mitt paket från Fitnessguru.

Jajamensan det var det! =) När jag sen öppnar paketet ser jag att jag dessutom fått en liten present. Fitnessnoodles! Kan det bli en bättre present då jag tittat på dessa i säkert två år men aldrig blivit att jag beställt några då jag vart lite för bekväm för att göra detta. Nu när jag dessutom hittat Shirataki nudlar på ICa så har dessa noodles kommit lite i glömska om jag ska vara ärlig. Men imorgon blir det nog att testa dem då jag funderar på att ta upp lite köttfärssås och äta och blir det inte perfekt med dessa till då =)

Min träningsvecka har gått sådär….har haft sån hemsk träningsvärk efter Sh´bamen. Men ikväll ska jag ge mig ut och cykla milen när Nora är på fotbollsträning. Ska bli gött =) Innan dess blir det att försöka fixa cykelkorgen. Nu har jag äntligen köpt hem verktyg så jag kanske kan få bort skruven som sitter som jag vet inte vad. Gick inte att få bort den med vanlig skiftnyckel i alla fall.

I övermorgon är det dessutom 1 år med LCHF. Tiden går fort! Kommer bli ett separat inlägg om detta framöver (hoppas jag) men nu ska jag in i duschen!