Träning 1 juni

Nu blir det äntligen lite lugn och ro här hemma. Barnen ligger nyduschade i sina sängar för att sova. Får hoppas de somnar fort efter en heldag ute. Nora har haft fotbollsträning så tycker att hon i alla fall borde somna fort. Hon var dessutom vaken först i morse.

När Nora hade fotbollsträning passade jag på att ge mig ut och cykla. Tempot var inte supersnabbt men låg på en medelhastighet på 18.9 km/h. Genomsnittligt tempo var 3:11/km. Nu har jag något att jämföra med nästa gång i alla fall. Fick dock ta en snabbpaus då jag kände att jag blev yr och inte konstigt det för när jag tittade vad pulsen låg på så låg den på 210. Så lät pulsen gå ner till 193 innan jag satte fart för resten av uppförsbacken.

Cykelturen blev 15,63 km sammanlagt. När jag började närma fotbollsplanen var pulsklockan inte riktigt 1,5 mil som jag bestämt mig för att cykla så tog en liten kortis runda extra och då kom jag upp i mitt mål och lite till =Nöjd Z.

Nu mår jag dock inge vidare. Lite illamående och huvudvärk. Tror att det är pga saltbrist av allt svettande. En nackdel med att äta mindre kolhydrater och mindre socker är att jag lätt får saltbrist. Kolhydrater binder vätska och salt och sockret gör ens smaklökar bortdomnade så nu känner jag smaker mycket bättre än på länge så allt är supersalt så får inte i mig det saltet jag behöver. Har alltid varit känslig mot för lite salt. Men får försöka lösa detta på något sätt. Kommer inte va kul med en sommar med illamående för att jag svettas. I värsta fall får jag dricka mina kallsupar men de smakar urk!

Nu blir det att krypa ner i soffan tror jag! Ha en fin kväll!