Långhelgen som gått har helt klart varit den bästa på länge. Innan långhelgen började var jag orolig att den bara skulle försvinna som långhelger oftast gör, men denna långhelgen har varit lång. Den känns snarare som en till två veckor än bara fyra dagar.

I torsdags började vi med att gå upp vid åtta. Sofia med familj skulle komma så vi kunde plugga lite. När de kom så var barnen lite blyga för varandra men det släppte snart och de lekte jättebra alla tre. Jag och Sofia fick lite pluggat under dagen i alla fall. Skönt det. När de for så satte jag och älsklingen igång med projekt tvätta bilen. 4 timmar senare så är vi äntligen klara och nu var bilen superfin. Dock är den redan skitig utanpå igen. Men inte lika i alla fall!

2014-05-29 20.10.08Fredag morgon var det dags att gå upp tidigt. Ännu tidigare än torsdagen för klockan 9 skulle vi befinna oss på Guldvingens vårdcentral i Lidköping för att ta vår sista dos av Hepatit A o B. Tio i nio svänger vi in på parkeringen och tio över nio kommer vi ut. Två superduktiga tjejer och två nöjda föräldrar =)

Vi åker till torget där det ska vara marknad under dagen. Vi strosar och landar tillslut på ett Café för jag och älsklingen är hungriga trots att det inte var länge sen vi åt frukost. Barnen får bakelser och jag och älsklingen tar varsin räksallad. Vilken räksallad!

2014-05-30 09.52.46Sen blev det lite shopping. Eller för barnen i alla fall som hade plundrat sina spargrisar och fick handla för egna pengar. Vilken lycka! Det blev både det ena och det andra köpt men de hade även över 100 kr kvar var när de kom hem. Så det måste de få en eloge för =)

Sen bar det av till gammelmormor o gammelmorfar för lite lunch. Vi blev kvar där en stund och när vi åkte därifrån åkte vi ut till Kållandsö. Till farmor, farfar, Jacob o Julia som var i stugan. Barnen tyckte det var jättekul att komma ut där. Jag och älsklingen med såklart. Vi har ju inte vart där ute sen vi ”vinkade hejdå” till vår stuga. Det har blivit jättefint där ute =)

När vi kom hem hade vi två trötta barn så det blev sängen direkt.

Lördag och söndag har jag väl nästan berättat vad vi gjort i tidigare inlägg? Lugna dagar hemma med lek, cykling och plugg. Jag känner ändå att jag ligger efter med pluggandet så det känns ju lite sisådär. Men har hemstudier idag så ska få i mig lite frukost och sen ska jag sitta med näsan i böckerna tills barnen ska hämtas!