provtavla

Idag har Nora varit hos ögondoktorn. Hon var blyg till en början men efter ett litet tag släppte det. Vi kollade först på 3D korten och sen på lite pinnar med olika figurer på. Sen till det vi har övat på. Syntavlan med alla E åt olika håll. Det gick kanonbra denna gången. Nora visade vilket håll de var vända på och fick bara något enstaka fel för att hon inte ville koncentrera sig ordentligt mot slutet på första ögat.

Utvärderingen av besöket blev att Nora ser riktigt bra. Verkligen jättebra för sin ålder. Så det kändes toppen när vi gick därifrån. Nästa undersökning kommer inte vara förrän när hon börjar skolan.

Jag var ju lite orolig när hon föddes då alla läkare sa att risken för glasögon är väldigt stor. Särskilt eftersom jag fick det så tidigt och för att hon är prematurfödd. Men inte min tjej inte! Inga glasögon här inte ^^ Hur skönt som helst faktiskt. Vet ju att jag var rätt busig när det gällde mina glasögon. Gömde dem lite överallt och puttade ut dem under grinden på dagis. Jag ville minsann inte ha några glasögon. Så är skönt att slippa de striderna i alla fall =)