C360_2013-01-09-13-54-36_org

Idag hade jag två riktigt trötta tjejer hemma. De fick endast sova en timme för jag skulle iväg till läkaren. Efter väckning och efter att jag satt dem i soffan så såg det ut såhär när jag kom tillbaka efter att ha varit på toaletten. De ville minsann inte vakna. Så blev lite barnkanalen och sen fick jag lite liv i dem och vi traskade iväg till VC.

Där blev det lite väntan då läkaren var lite sen. Han pratade med mig och vi pratade om vart jag vart och undersökt magen. Sen klämde han lite och tryckte. Resultatet blev att han ska skicka en remiss till Göteborg och jag ska få göra en magnetröntgen och så fick jag ta prover.

Att ta prover på mig är lika med ett helvete. Jag är svårstucken och ännu mer svårstucken har jag blivit sen jag gick upp i vikt. Antar att det är det som är orsaken i alla fall. 

IMAG1305

Så misshandlad av nålar har jag blivit idag. 2 stick i vardera arm. De varnade för att jag kommer se blåslagen ut imorgon och vid ena sticket syns redan en början till ett blåmärke. Det är tur att jag har så pass hög smärttröskel för där det skulle göra ont kändes de knappt. Så det var skönt. De slapp i alla fall att sticka mig i fötterna =D Sen blev det till att lämna urinprov med. Nora tyckte det var jättekonstigt att mamma kissade i en mugg och sen ställer bort den i en lucka. Vilka frågor man fick ^^ Stackars liten. Hon måste ju undrat vad jag höll på med trots att jag försökte förklara så gott som det bara gick.

Resultatet av undersökningen blev i alla fall att mitt CRP var lite för högt för att vara normalt och det kunde visa på att jag hade en urinvägsinfektion också. Så ska få äta antibiotika i en vecka. Sen inom 2-3 veckor skulle vi troligtvis höra av Göteborg om när vi får komma dit!