Serier

Filmer i dess ära.. men nej.. jag är ingen filmmänniska. Jag är en seriemänniska. Älskar serier. Vet faktiskt inte varför jag inte gillar filmer särskilt mycket. Just nu tittar tittar jag på Prison Break då alla serier har vinteruppehåll eller säsongsuppehåll eller helt enkelt tagit slut. Men det var en riktigt bra serie. Tur det för gjorde mig till och köpte hela boxen på en gång när jag och Nora var på Gekås. 4 säsonger och 1 film. Me like! Filmen kommer nog gå eftersom den tillhör serien.

Kan hända att jag inte gillar filmer för de är ofta längre än vad ett serieavsnitt är. Jag har inte riktigt koncentrationen att “vara tvingad” att se samma sak så länge. Ett serieavsnitt är ju ofta ca 40 minuter och då kan jag ju välja om jag vill se vidare eller stänga av. Sen  är det ju så att när filmen är slut så finns det inte mer. Men en serie har oftast många många avsnitt. Tror det är mycket det. Jag är rätt kräsen vad det gäller film och serier. Så när jag väl hittar något jag tycker om då vill jag ha mycket av det innan jag måste leta upp något nytt!

Gillar ju filmer med men då är det framförallt filmer som det finns fler av. Typ Beck, Wallander, Maria Wern m.m. Jag älskar kriminalare när de gäller filmer. Andra filmer går väl också se men det är inget jag väljer som nummer ett!