2013-02-20 11.40.10

Nikki har inte mått bra de senaste dagarna men igår var hon bättre för att sedan få superhög feber i natt. Jag nämnde detta på dagis när jag lämnade Nora och då sa dem att det går lunginflammation både på Skogen och Ängen så när jag kom hem ringde jag till vårdcentralen och vi fick en tid att komma dit. Det visade sig att det var inget att oroa sig över än i alla fall då det endast visade på vanlig förkylning med hosta och ont i halsen. Inget slem i luftrören eller lungorna. Så skönt.

Så nu ligger båda flickorna och vilar och jag ska passa på att äta lite. Sen får vi se vad vi hittar på. Jag funderar på om vi ska ha en mysdag. Är rätt trött efter att knappt fått någon sömn i natt! Se om vi har någon rolig barnfilm som vi kan sätta på eller om det finns någon bra på Viaplay =)