utomlands

Ja nog vore det inte fel med lite värme och sol. Slippa halka runt ute som man gör nu. Längtar till det är dags för min och älsklingens bröllopsresa. Men den får vänta ett tag till. Ekonomin tillåter inte riktigt en sådan resa för tillfället och jag har dessutom inget arbete att ta semester ifrån heller. Har inte riktigt lust att stå utan ersättning i en-två veckor. Denna resan ska vi ju göra utan barnen så det gör inget om de blir lite äldre med innan.

Får se fram emot nästa vinters resa istället. Får hoppas att den blir av bara. Vi ska åka till Egypten och fira en person som fyller jämnt. Nämner inte mer ifall inte alla inblandade vet om det än…Ska bli riktigt kul att få komma iväg på en resa som sträcker sig lite längre bort än vad jag har varit. Har ju bara vart i Norden, Tyskland, Estland och England. Inget varmt land överhuvudtaget.

Kommer bli bra övning inför bröllopsresan också! Härligt! Se om man kanske kan uppfylla en dröm som man haft sen jag var riktigt liten. Att få simma bland vilda delfiner. Skulle finnas sådana resor i Egypten såg jag på någon resesida. Det vore inte helt fel. Har haft den drömmen sen jag lärde mig simma. Jag älskar delfiner. De är så fina djur. Kan inte säga vad som tilltalar mig men jag bara älskar delfiner. Blir inte drömmen uppfylld till vintern så får vi kanske se till att den blir uppfylld på bröllopsresan istället!

Förresten… man kan knappt kalla de bröllopsresa egentligen. Är ju flera år senare… men det var iofs det vi bestämde från början. Nikki var ju bara 5 månader när vi gifte oss och det kändes verkligen inte rätt att lämna bort henne. Vi får kalla det försenad bröllopsresa när det blir dags helt enkelt =) Eller så får vi förnya våra löften och ha en resa efter det ^^