Veckan började med kanonfint väder och en tripp till Göteborg för ett besök på Göteborgs Naturhistoriska Museum. Jag var lite osäker på hur jag skulle hitta dit så åkte lite tidigare än vad jag behövde för att ha god marginal. Tur det för det tog ett tag innan jag hittade rätt spårvagn som skulle ta mig ut till Slottsskogen. Jag blev tidig så jag kunde sätta mig ner i gräset en stund och bara njuta av livet och det underbara väder som var. Jag messade Rainer och sa att jag var framme och han satt på spårvagnen. När han kommer så ringer jag och ber personalen öppna. Då har de glömt att vi skulle komma, fast jag pratade med dem torsdagen innan. Vad är det med dessa kulturmänniskor :) Men det blev ändå ett lyckat besök. Jag fick sagt det jag ville och det var roligt att träffa personalen i verkligheten och få en bild av dem. De var nöjda med vårt arbete så jag måste säga att jag sträckte lite extra på mig när de berättade att de var nöjda! Besöket höll på perfekt i tid så vi hann med en spårvagn och sen var det bara 10 min väntetid på tåget hem!

GNMI onsdags så hade vi AW på jobbet. Mycket trevligt med livemusik från våra egna, vilket blev riktigt mysigt. Jag stannade en stund men då jag skulle åka buss hem så valde jag att åka lite tidigare för sen skulle bussarna bara gå en gång i timmen och jag hade ingen lust att stå länge och vänta på bussen plus att jag var så extremt trött. Väl hemma sen så stenslockande jag framför tvn. Så roligt sällskap var jag.

Fredagen blev en mycket omtumlande dag. Jag vaknade tidigare än vad jag behövde men jag gick upp. Barnen och Johan var hemma då skolan hade studiedag och fritids planeringsdag. Allt var bra till en början men när jag kommer till jobbet så ringer telefonen. Nelly hade somnat in kvällen innan. Väldigt blandade känslor kom och gick hela dagen. Vi hade teammöte samt möte om utländska leverantörsfakturor men jag var mest i ett vakuum och kommer inte ihåg så mycket. Det är skönt att hon slipper ha ont mera men det känns så konstigt att hon är borta. Dagen gick okej ända fram tills jag fick reda på att begravningen ska vara samma dag som Nora har skolavslutning. Då brast allt och jag bröt ihop. Jag flexade ut och åkte hem gråtandes hela vägen. Det blev bara för mycket. Så nu går jag här med ångest över vad jag ska gå på. Noras skolavslutning eller begravningen. Jag vill så gärna gå på båda. Men det är bara att inse att det går inte då de är samma dag och Noras skolavslutning slutar 30 min innan begravningen börjar så det finns inte en chans att jag hinner ner i tid. Vad jag än väljer så kommer det vara tungt att inte vara på det andra stället.

Som tur var så hade jag lite annat att tänka på igår då vi var bjudna på Elviras namnkalas <3 Så roligt att få vara med på denna tillställning. Vi var i en fin bygdegård utanför Skövde. Vädret va kanon och barnen hade en rutschkana att åka i på gården. Perfekt! Denna dag försvann i ett nafs och snart satt vi i bilen på väg hem igen. Väl hemma så var vi ute och njöt av det fina vädret innan vi gick in och la barnen och sen satte vi oss och bara va framför tvn.

Bad 160205

Idag har det vart en lugn dag. Vi började med att plocka lite hemma. Nikki smet iväg och lekte med en kompis och under tiden lagade vi lite mat. Då vädret har varit kanon bestämde vi oss för att åka och bada en sväng. Dock glömde älsklingen sin väska hemma så mellisen kom inte med. Därför fick det bli en kort sväng o bada… eller 1 ½ timme blev det. Barnen letade grodyngel och lekte i sanden. Jag och älsklingen satt mest och tittade på men vi var även i och doppade oss. Det var varmare i vattnet än vad jag trodde så det kanske blir en sväng dit imorgon också om värdet håller i sig :)

Väl hemma sen var vi rätt trötta. Nora skulle sparka sparkcykel. Först iväg till lekparken och sen for hon iväg till skolan. Hon verkade känna sig så stor när hon sparkade iväg. Under tiden hade jag och Nikki lite avslappningstid och satt/låg o målade ute. Så skönt att bara va ett tag efter denna omtumlande veckan. Fisk

Nikki målar

Barnens kväll avslutades med grillning och äta ute. Nu är de på väg till sängarna. Se vad jag och min andre hälft hittar på. Det ska bli skönt att vara ledig imorgon också. En lång helg det har verkligen behövts i alla fall känslomässigt för min del. Det har vart en tuff vecka. Nu hoppas vi på en mindre tuff vecka för att ladda upp inför bokslutsvecka!