image

En konstig känsla har infunnit sig i min kropp. En känsla av att ge upp. Det är ingen känsla jag är van vid att ha. Men jag är så trött på samma resultat hela tiden. Jag vill få ett resultat och inte bara tomma ord. Jag blir så trött av denna eviga repris.

Från att ha haft massa positiv energi till att bli helt tom. Det är länge sen jag kände så. Jag gillar det inte. Jag vet inte vad jag vill. Eller jo de vet jag. Jag vill ha en förändring. Jag vill inte behöva känna som jag gör. Jag vill kunna lita på det jag hör. Jag vill inte behöva tveka. Jag vill inte behöva ha den där tanken att jag vet ändå hur de blir trots löften om motsatsen.

Jag kan inte rå för vad jag känner. Jag känner som jag gör. Jag har rätt till mina känslor oavsett. Det är i alla fall en sak jag känner mig stark i och det är att jag får känna som jag gör. Jag ska inte behöva skämmas över att känna som jag gör. Jag har all rätt att känna precis vad jag vill. Så jäkla skönt att ha kommit med den insikten. Jag är jag och jag känner det jag gör. Duger inte det? Då är inte det mina problem.

Mitt i allt så får jag ändå ett litet hopp. Jag känner att jag har förändrats. Mitt självförtroende har förändrats. Min självkänsla har förändrats. Allt är ändå inte bara mörker <3