Nästan en månad till har gått. En månad med inte lika bra resultat på vikten som förra månaden, men inte heller en lika bra månad med maten. Jag har ätit lite potatissallad och sånt jag vet att jag inte kan äta om jag vill gå ner i vikt. Det är bara sånt jag kan äta om jag ska stå still i vikt. Jag har även ätit lite mörk choklad och frossat en del i nötter. Plus att det har varit en emotionellt jobbig månad. Men resultatet har blivit -1,2 kg i alla fall. Hade dock önskat bra mycket mer men nu är jag lägre i vikt än jag har varit på länge så jag är nöjd ändå såklart!

2 månaderMellan dessa bilder är de ca 2 ½ månad. Visst syns det lite skillnad. Men det vill man ju att det ska göra om det skiljer 9,8 kg ;) Om inte annat känns det i alla rörelser och ork. Jag har mer energi och jag sover bättre på nätterna. Jag blir peppad av mig själv till att fortsätta. Nästa mål är att gå ner 3,6 kg… då är jag under nästa 10 tal och under det 10 talet har jag inte varit sedan jag var gravid med Nora!

Jag börjar dock få lite problem med kläder. Särskilt BHar och min bikini. Det börjar bli stort. Så snart får jag väl leta fram den stora plånboken för att köpa nytt. Det lär inte bli billigt :/ Den modellen jag älskar när de gäller BH kostar numera 899 kr. Det är rätt saftiga pengar. När jag började köpa den va den mkt billigare. Vi var ju och bada igår och jag insåg att min bikiniöverdel är i största laget nu. Har inte mycket stöd kvar av den. Det känns också rätt surt. För blir det som jag planerat så kommer den jag köper nu vara för liten nästa år. Så då blir jag ju inte direkt sugen på att köpa en ny. Ångest!

3 år mellan

För några dagar sedan fick jag ett minne på Facebook. Det var en bild från Annelie och Martins bröllop 2013. Det var precis när jag börjat ta tag i vikten på allvar och månaden senare började jag med LCHF. Nu ser jag verkligen att det hänt saker. Jag hade totalt glömt bort att jag varit så stor. Hur kunde jag ens tillåta mig att bli det? Jag visade bilden för barnen och Nikki undrade vem jag klätt ut mig till?! och sen pekar hon på bilden som är tagen för några dagar sen och säger: Det där ser i alla fall ut som du! Jag vet inte hur jag ska tolka det egentligen mer än att jag har ändrat mig. Både fysiskt och mentalt.

Idag blir det en lugn dag. Hade tänkt att ge mig ut och cykla när jag vaknade. Men när jag vaknade vid kvart över sju så tänkte jag att jag ska bara blunda lite till. Nästa gång jag kollade på klockan var hon kvart i nio. Det blev inte riktigt som jag tänkt så det får väl bli en tur ikväll.