SONY DSC

Gårdagen var jobbig. Det var verkligen inte en dag jag skulle vilja uppleva igen. Idag känns allt mycket bättre och ute börjar det kännas som vår. När jag och barnen gick hem så såg vi 7-10 gråsparvar som badade glatt i vattenpölarna som hade bildats på trottoaren. Jag hann inte ta något kort tyvärr innan Nikki skrämde iväg dem. Men de såg så härligt ut.

Det är visserligen bara februari än. Men nu får de mer än gärna bli lite vår. Sol och grönska. Det skulle göra gott för själen. Man känner bara det lilla idag har gjort så mycket för sinnet.

Barnen sover efter rätt så mycket gnäll. När de vaknar ska jag gå ner i källaren och hänga upp tvätten. Sen får vi se vad vi hittar på. Imorgon blir det att åka en tur till Torsö och titta på radhuset som svågern har köpt. Hjälpa till att packa upp lite. Barnen ska väl få leka och stoja. Jag hoppas på en lika fin dag som det är idag!