Nu har det inte varit mycket uppdatering här. Jag har knappt varit hemma känns det som. När uppdaterade jag senast? den 27e.. alltså i onsdags. Hmm.. vad är det som har hänt sen senast…

I torsdags så var barnen först på dagis. Sen efter dagis så åkte vi till Tappen och väntade på att Fia skulle sluta så vi kunde åka ut till Torsö. Nora skrev sitt namn för första gången under tiden vi väntade. Mammahjärtat blev så enormt stolt då jag har försökt att få henne intresserad av att skriva men inte då. Inte det minsta intresserad. Men nu så!

2013-02-28 13.06.37

När Fia slutade åkte vi till Willys och handlade lite och sen ut till Jacobs nya lägenhet. Vilken fin lägenhet han har hittat! Superfin med mycket potential! Jag och Fia satte igång och började packa upp lådor och Jacob lekte med barnen. De hjälpte till så glatt så. Sen fick de bada och det var ju toppen! Nora badade säkert två timmar men Nikki gav upp halvvägs så hon och Jacob åkte till Mariestad och hämtade Johan på jobbet.

Vi packade upp och grejade och hade oss. Flickorna somnade i Jacobs säng medan vi höll på att greja och dona. En mycket lyckad dag blev det till slut!

2013-02-28 13.25.44

I fredags så fick jag väcka Nora vid halv tio. Hon passade på att ta en supersovmorgon! Jag och Nikki passade på att ha mysfredag framför Skilda Världar. Inte något emot för någon av oss! När klockan började närma sig lunch åt vi och sen packade vi in oss i bilen och for till Lidköping. Där åkte vi till Cattis, Adrian och Alfred. Barnen lekte och busade och Nikki fick födelsedagspresenter och vi fick fika. En mycket trevlig eftermiddag. På hemvägen svängde vi in hos gammelfarmor och fick mer fika och vi lämnade även min gamla mobil. Kvällen blev lugn.

I lördags var jag, Fia och hennes mamma i Skövde och shoppade loss. Vi började med Lagerhaus och gick igenom Commerce. Nikki fick födelsedagspresenter och jag köpte fat till mamma. Vi avslutade centrum med Hem & Hobby för att sedan åka till Jysk, mat på Alpina och shoppingdagen avslutades på Rusta (trodde vi).

Vi åkte hem och väl hemma gjorde jag mig iordning. Pratade med Jacob om det var okej att vi kom upp till honom på kvällen och det var det. Men innan vi åkte ut till Torsö stannade vi till på Karlssons och på Willys. Ute på Torsö var hela “svär”familjen. Det blev tacos och barnen badade. Vi pratade och skrattade och hade det mysigt. Jacobs lägenhet är nu nästintill färdig. Lite smått kvar (typ antennsladd) bara. Gardiner är uppe, lampor uppsatta så nu är lägenheten helt funktionsduglig och mysig. Sen är det klart det kommer säkerligen ske förändringar för det låter som vår Jacob har stora visioner! Det gillas och vi hjälper mer än gärna till om det behövs.

Kvällen avslutades med kortspel och stryka gardiner. Dock var inte gardinerna på min sida så de fick vara skrynkliga. Men lite bättre blev det minsann! Det var en riktigt trevlig kväll och jag saknade våra spelkvällar lite granna. Tur vi har en inplanerad snart igen!

2013-03-03 10.24.35

Denna dagen har varit rätt seg. Jag har varit trött. Höjdpunkten var resan till Hjo och Hem & Hobby med Fia. Där hittades lite smått och gott. Hittade massa med gardintyger jag vill köpa. Men när det gäller att sy gardiner. Då blir jag mammig. Så någon dag får jag och mamma åka dit så hon kan hjälpa mig! En annan positiv sak är i alla fall att det är på väg att bli vår. Gatorna är i princip snö och isfria nu. Så härligt! Får hoppas att det fortsätter så.

 

2013-03-03 19.05.16

Sen har jag och älsklingen vart duktiga och fått tummen ur och sätta upp lite bröllopsfoton. Det var verkligen på tiden och vi blev så nöjda. Nu ska vi bara ta tag att åka och rama in de stora fotografierna också!

Nu väntas kvällsmat framför Vampire Diaries och imorgon är det en nu vecka med nya tag. Har ingen aning vad veckan kommer att erbjuda mer än kalas för Nikki på lördag.