20130227_084459

Jordgubb och mandelsmoothie och ett ägg till. Det gör susen till frukost. Så gott. Bästa frukosten denna veckan tror jag!

Nora valde att äta kräm och smörgås istället. Nikki ville bara ha välling innan dagis, precis som vanligt. Hon totalvägrar att sluta med den där vällingen och försöker vi få henne att äta annat då ger hon igen genom att vilja ha välling fler gånger än bara på morgonen. Vi får väl helt enkelt låta henne äta sin välling ett tag till!

Annars har det vart rätt lugn dag hittills. Vart på jobbsökningsuppdrag av mig själv och hittat några som ska sökas under dagen. Fick ett sisådär samtal förut. Jag fick inte tjänsten jag hade telefonintervju om men är inbokad för en andra intervju till en annan tjänst. Så det var ju inte helt negativt men jag hade så gärna velat ha den andra tjänsten. Den hade varit som klippt och skuren för mig.

Men man har ju sin vanliga otur när det kommer till jobb. Men det är bara att inte ge upp. Dock har jag typ gjort det känns det som emellanåt. Men snart är det sommar så ett sommarjobb borde jag ju lyckas få i alla fall.

Jag har även hittat en utbildning jag är mycket intresserad av att läsa. Distans dessutom. Det känns inte helt fel. Men det jag tycker är lite konstigt är att förkunskapskraven är att man ska ha läst företagsekonomi B/2 men sen så läser man både företagsekonomi 1 och 2. Måste kontakta studieansvarige och se vad de säger. För läser man beskrivningen av kurserna så är de princip likvärdiga.

Annars är det tvättdag. Dagis för Nikki. Nora är hemma idag med för att få upp krafterna lite. Hon är egentligen frisk och var frisk även igår. Men hon var så trött igår så tänkte att hon skulle få en lugn dag till hemma. Hon springer runt och pular och grejar. Nu målar och klipper hon samtidigt som hon tittar på barnprogram.