Nu blir det bara en snabb uppdatering. Bloggen börjar se ut som en blogg igen. Skönt. Finns ju inte så mycket tid till att pilla med den när man har två små rackarungar. Förr älskade jag att sitta och pilla och greja. Men nu blir det mest bara något hafsigt. Men vad ska man göra. Sitter man här alltför länge då ryker de små grynen ihop och på kvällen är jag oftast för trött för att orka engagera mig med detta.

DSC00729

Det var andra tider när barnen var små. Då de låg still på golvet och blandade det med att sova eller att titta på spännande saker i luften.

Eller okej Nikki låg mest i sin puff och verkligen älskade den. Eller Noras puff var de iofs. Men i den satt hon och lekte och sov och lekte och sov. Man visste exakt vart hon var. Det var tider det!

Denna dagen bjuder inte på något speciellt. Köpte träpärlor igår så ska pärla lite. Barnen vill gunga i sin nya gungställning. Dock hittade jag inga gungor igår så de får klara sig med den de har och dubbelgungan.

IMG_3802

Såpbubblor var också ett krav visst. Så det blir till att blåsa lite sånt också. Annars ska vi bara ha en mysdag tills pappa kommer hem. Det är ju faktiskt inte det roligaste vädret. Med dimma och regnet som hänger i luften.

Imorgon åker jag till huvudstaden en sväng. Kommer hem på söndag. Lämnar man och barn hemma. Ska bli skönt att få lite egentid med bara massa tjejer ^^

Hoppas på att hinna med en fika med kusinerna med!