Suck va irriterad jag blir. Har legat på min fd arbetsgivare att jag vill ha mitt arbetsgivarintyg som jag ska skicka in till Akassan. Det ska vara på väg har jag hört nu i 2 veckor. När jag inte hade fått det i tisdags så pratade jag med dem igen. Det ska va på väg. Hör av dig om du inte fått det innan fredag. Har jag fått det? Nej! Tror inte ens att de skickat ut något ännu. Blir så irriterad!

Sen har Akassan minst 30 dagars handläggning. Jag kommer aldrig att få några pengar känns det som =(

Jobbsökandet går inte heller så bra. Inga napp hittills i alla fall. Men är faktiskt stolt över att jag sökt så pass många jobb som jag faktiskt har. Men får ta till andra verktyg istället för inskickade ansökningar. Det kommer man ju inte långt på. Så blir till att sitta i telefon nästa vecka känns det som.

Får ni nys om något företag som behöver någon som kan administration och ekonomi så får ni gärna hojta till! Helst i gamla Skaraborg så det inte blir alltför långt att pendla!