C360_2012-08-28-15-19-53               C360_2012-08-28-15-19-35

Idag är det inget roligt väder. Grått kallt och blött. Jag och barnen har varit ute och lekt en sväng och så har vi vart och hälsat på Fia på tappen. Sen har de lekt väldigt bra inne också. Läggningen blev dock rätt så jobbig för 40 min innan läggningsdags bara sa de pang i magen och nu gör det något förbaskat ont.

Så ont som jag har nu har jag inte haft sen i våras. Undra vad det är för skit jag har som inte blir bättre!Men efter lite trotsbråk med barnen så är de i säng. Hoppas att de somnar fort idag!

Jag hade egentligen tänkt att dammsuga av lägenheten och sen sätta mig framför datorn hela kvällen. Men får göra om mina planer. Får dammsuga imorgon och stressa med att baka för fyller ju år och ska på dagismöte. Så är fullt upp.

Men för tillfället klarar jag inte av att sitta alltför länge till så kommer lägga mig framför Greys i soffan. Har tagit alvedon och ipren i alla fall så hoppas det tar bort den värsta smärtan!

Annars har det varit en väldigt bra dag idag! Trots att älsklingen är iväg på roligheter med jobbet!