vintervädret

Idag blev det promenad med C o Adrian igen. Kallt var det. Riktigt kallt. Vi gick rundan i skogen men det blev bara halva då spåret var väldigt dåligt plogat. På hemvägen tappade Adrian sin napp och vi letade o letade men hittade den inte. Men när jag skulle hämta Nora så hittade jag den. 5 meter (!) från där vi letade.

Nora var inget kul att hämta idag. Gallskrik och vägrade att stå eller att gå. Det var bara att släpa/bära henne till ytterkläderna och bita ihop medan hon skrek i högan sky. Väl hemma blev det sängen för henne och efter en timme väckte jag henne. Skitsur var hon ända tills det var dags att sova för natten. Då ville hon minsann inte sova. Men hon låg iaf kvar i sin säng.

Imorgon blir det en lugn dag hoppas jag. Ska försöka träna lite och söka lite jobb. Nora går långdag på dagis så ska försöka passa på att städa lite med.

Ne usch vet verkligen inte vad jag ska skriva. Så ha de!