_MG_0077

Sitter o tänker tillbaka på sommaren som var. Det var mycket som hände med tanke på bröllopet. Nu efter finns det dock fortfarande massa att göra. Det som inte hanns med då. Satt och räkna o den 7e februari var det ett halvår sedan. Redan! Vad tiden springer iväg. Detta halvåret har varit uppåt och det har varit nedåt precis som vilket förhållande som helst. Det har varit som det ska vara helt enkelt.

Igår var jag och Nikki och fikade med J o E. Det var mycket trevligt. Kändes inte alls att det var så många år sedan jag o J träffades. Tiden bara sprang iväg i prat om allt mellan himmel och jord. Vi fikade på 3B. Första gången jag fikar där. Mycket gott var det så det är ett ställe jag kommer gå mer till kan jag lova. Efter fikat så tog vi oss en promenad med våra små. Efter en tripp inne på Hjertberg sa vi hejdå till varann med ett löfte om att snart ta en fika igen.
Sen kommer vi ju träffas på Babyrytmiken framöver med =)

I måndags var det babysim med men det var inte som vanligt då Barbro var sjuk så vi hade fritt bad hela tiden. Nikki var som en vilding till en början men sen ville hon bara mysa <3
Imorgon blir det bad igen och i Götene men denna gången ska hela familjen bada tillsammans med F, F o S. Ska bli mysigt =)

Idag är det städning som står på schemat men har nästan gett upp då barnen stökar till likafort som jag städar. Nora hjälper till men tröttnar när Nikki river ut allt igen och då hjälper hon Nikki istället. Men jag hoppas det är jag som vinner striden tillslut =D