Herre jösses vilket oväder det blev här igår kväll. Regn, åska och hagel. Rena ovädret så det var bara till att stänga av tvn och datorn och gå och lägga sig istället. Fast det var rätt mysigt det också. Idag har det varit mycket finare väder. Men kallt. Jag har lite dåligt samvete för jag vet att jag borde gå ut och skrapa och tvätta fasaden men jag är så sjukt trött. Det känns nästan som att det får bli ett projekt i helgen istället. Lite tråkigt att skjuta på det hela tiden men när inte orken finns så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det blir att lägga på ett kål när vi är lediga och har hela dagarna och inte bara liten stund efter jobbet då mycket annat ska hinnas med också. Skönt att flickorna inte har några läxor nu i alla fall :)

Mina tomater som jag sådde i våras har börjat ta sig rejält. Nu ploppar det upp tomater lite var som helst. Men fram tills de är mogna så får jag njuta av mina andra tomatplantor som ger skörd trots att de mer eller mindre verkar vara halvdöda. Men de kämpar och ger mer o mer skörd hela tiden.

Annars har denna dagen varit så extremt seg. Har lugnt på jobbet nu också. Nästan lite för lugnt känns det som så något lär ju braka loss snart. Annars får jag väl börja varva ner inför semestern nu. 1 vecka kvar… en lång vecka känns det som. Men får hoppas att det går hyfsat fort i alla fall.