Vilket underbart väder det har varit idag. Riktigt skönt. Vi har passat på att tvätta fasad och skrapa lite. Så skönt att kunna vara ute o greja när det är fint och varmt. Men lite tråkigt att vi alltid ska pricka in de finaste dagarna. Men men vi njuter ju av vädret i alla fall. Barnen har sprungit runt och lekt. De fick ta vår stora balja o bada lite i och de lekte med barbie där i också. Perfekt när en sak har många användningsområden. 

Nu är barnen lagda och jag o min andre hälft kan ta de lite lugnt. Riktigt skönt att bara sjunka ner i soffan på framsidan. Enda nackdelen är att alla småkryp hittat oss. Så de blir väl till att gå in om en stund. Så tråkigt.

Imorgon blir det en tripp till Mariestad troligtvis för lite Pokemon jakt o hamnpaus. Barnen vill garanterat ha lite glass :)

Sen blir det till att ladda om för jobb de sista dagarna innan semestern. Jag längtar så. Det ska bli så otroligt skönt med lite ledighet. Det känns som att jag längtar lite extra efter ledighet i år. Vet inte om det är för att vi har huset. De känns så mycket friare o det finns alltid något att pilla och dona med.