Var med om en sån där trevlig händelse nu på kvällen. Satt vid älsklingens dator och kollade på när han spelade The Sims. Började bli hungrig så efter en stund bestämde vi oss för att äta kvällsmat.

Han gick in och tömde Stinas låda och jag började duka fram maten. Då kommer bara en våg av illamående och jag känner att jag måste spy. Hatar det verkligen. Särskilt när man inte är tom i magen.

Det var jag inte denna gången så spydde upp resterna av ett äpple. Inget direkt mysigt. Första gången denna graviditeten jag spyr upp nåt annat än galla. Hoppas det blir som med Nora att jag de flesta gånger bara spyr galla…

Men när allt var avklarat så skulle man äta efteråt. Kan ju inte säga att det kändes så vidare mysigt att först spy sen äta. Men var tvungen eftersom klockan var så mycket, jag var hungrig och skittrött.

Illamåendet är bättre nu.. men inte helt bra.. hoppas att få behålla maten jag åt i alla fall. Hjälp mig hoppas!

♥ Sov gott ♥