Idag har vi vart i stugan och slängt massa skräp. Rensat ut ordentligt men vi ska köra några vändor på onsdag igen. Det är en hel del som ska slängas och allt kommer inte bli slängt denna omgången. Men det blir bättre i alla fall.

Fick dessutom en ny bäddsoffa till Lillstugan idag med. Så nu är det ytterligare två sovplatser därute. 14 stycken sammanlagt nu. Inte dåligt. Den nya soffan var dessutom mycket snyggare än den gamla så det blev bra =)

Massa nya tallrikar och sånt blev det med. Inte klokt vad mycket man kunde hitta i det lilla rummet som var älsklingens farmors lilla krypin. Men nu är det inte mycket saker kvar där. Lite grann som ska slängas och lite som ska gås igenom av släkten.

Jag blev hungrig mitt i så jag och älsklingen åkte till Spiken och åt. När vi kom hem så halkade jag på det fortfarande blöta gräset och sträckte mig rejält i magen. Hoppas inget hände med den lilla/lille därinne. Vill ju inte få missfall.. det skulle vara den värsta mardrömmen tror jag just nu.

Bild 058
Lägger in en bild på Stina när hon fortfarande var liten ^^