hdg

Dagen börjar med snörvel, snörvel och snörvel. Mer snörvel än någon av de gångna dagarna. Så idag blir det ingen praktik. Typiskt. Jag var på väg att åka iväg ändå men känner att jag inte har några som helst krafter i kroppen så dagen kommer spenderas sovande i sängen misstänker jag. För imorgon ska jag vara frisk! Tänker inte missa fler dag än nödvändigt.

Denna början på Hundra Grymma Dagar har inte varit något vidare. Har inte tagit en endaste promenad och kommer väl inte göra det idag heller då jag knappt orkar sitta uppe.

Får börja tänka på maten desto mer så jag inte går upp i vikt. Har gått upp 1 kg under dessa veckor som jag har haft så mycket i skolan och inte hunnit med träning och mat som jag velat. Men –4 kg är bättre än inget. Jag har ju sagt att jag vill att det ska gå sakta så att kroppen och hjärnan hinner med!

Det kommer nog bli en del viktuppdateringar här framöver men ska försöka så att inte det tar överhanden. Har egentligen en (eller okej två) viktbloggar men har känt att det funkar inte för då är denna helt död och det vill jag ju inte.

Nu ska jag bädda ner mig och vänta på att kunna ringa F-kassan.