Suck jag är verkligen trött på att vara sjuk nu.. gårdagen tillbringades hela dagen i soffan. Orkade inte ens sitta upp.. jag kallsvettades och frös om vartannat och näsan rann, jag fick näsblod, jag var täppt. En helt vanlig förkylning för mig helt enkelt.

Febern kom och gick och jag såg genom fönstret vilket fint väder det var ute och ångesten kom för jag ville inte va inne utan hellre va ute..

När jag vaknade idag mådde jag bättre fram till att jag ställde mig upp. Då snurrade alltihop runt runt runt och när jag satte mig ner kom huvudvärken. Jag var yr fram till strax efter ett idag men nu är det lite bättre. Är fortfarande väldigt trött i kroppen dock.

Som ni förstår har det inte blivit någon praktik idag heller. Älsklingen gav mig tydliga order om att det är bättre att jag är hemma så jag inte får något bakslag och måste va hemma nästa vecka igen.

Nu i efterhand är jag glad att jag lyssnade på honom då det visade sig ta flera timmar innan yrheten försvann någorlunda. Har lite yrsel kvar men nu vågar jag gå lite här hemma i alla fall.

Jag tycker det är otäckt när förkylningen sätter sig på balansen. Det gillar jag inte alls! Den har satt sig på hörsel också då jag hör superdåligt också…

Ne nu får det vara slut på klagandet.. och jag ska sätta mig och vänta på mina flickor o gubbe snart kommer hem =)